Sponsoring

Maatschappelijk en sportief betrokken

Van Tongeren Trading is zowel maatschappelijk als sportief verbonden aan een aantal organisaties. Wij hebben een selectief sponsorbeleid en kiezen bewust voor ondersteuning in de regio en/of in ons vakgebied.

Truckersdag Apeldoorn

Wij ondersteunen de Stichting Truckersevenementen Apeldoorn en omstreken. Deze stichting organiseert elk jaar op de laatste zaterdag van augustus een truckrun voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit jaar vindt de truckersdag plaats op zaterdag 29 augustus.

Amazing Title

Make a Memory

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten. Wij dragen ons steentje hieraan bij.

Amazing Title

Teamsponsor team Silvan

Stichting Make a Memory organiseert van 16 tot en met 20 september 2015 een sponsorfietstocht. Zowel sportieve fietsers, ouders en familieleden van overleden kinderen en iedereen die Make a Memory een warm hart toedraagt, kunnen zich inschrijven om individueel of in teamverband de uitdagende berg de Mont Ventoux te beklimmen.

Amazing Title

Go Ahead Eagles

Op sportief gebied ondersteunen wij voetbalclub Go Ahead Eagles uit Deventer. Wij dragen deze club een warm hart toe op zowel sportief en zakelijk gebied als lid van de Businessclub.

Amazing Title