Over Ons

Van Tongeren Trading is uw allround leverancier van gebruikte pompen, machinery en overige equipment, waaronder vans en trucks. 


Sleutelwoorden binnen onze onderneming zijn vertrouwen, kwaliteit en het nakomen van afspraken.


Maar er zijn dankzij onze compacte organisatie nog meer redenen om juist voor onze nog jonge onderneming te kiezen: Flexibiliteit, korte lijnen, lage overheadkosten en dus scherpe prijzen…


 Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte pompen, speciale machines voor industriële toepassingen zoals heftrucks, hoogwerkers, kranen alsmede allerlei soorten pompen en aggregaten en bestelwagens en trucks.


Wij kopen en verkopen overal ter wereld waardoor het transport van auto’s en machines voor ons dagelijkse routine is. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.


Inruil is nooit een probleem en vanzelfsprekend leveren wij maatwerk bij het regelen van een passende financiering of lease.

Wij leveren deels uit voorraad, maar verzorgen ook regelmatig zoekopdrachten voor bedrijven met speciale wensen.


Wij kunnen machines tegen scherpe tarieven voorzien van logo’s en bedrijfsreclame. Daarnaast verzorgen wij het spuiten, inrichten en aanpassen van bedrijfswagens, machines, etc.


Met onze ruime praktijkervaring zorgen wij er voor dat wij u een bedrijfswagen of machine leveren die perfect geschikt is voor het doel waarvoor u hem wilt inzetten. Neem maar eens vrijblijvend contact met ons op, we zullen u niet teleurstellen.