Leasing en Export

Leasing:


Uw equipment financieren? Wij zijn u van dienst op het gebied van leasing!


Wij denken mee

Het leasen van equipment kan een zeer interessante mogelijkheid zijn bij aanschaf ervan. Bij Van Tongeren Trading leveren wij maatwerk op dit gebied. Wij weten als geen ander hoe ondernemers denken en proberen daarbij altijd de beste oplossing te vinden.


Maatwerk

Daarbij leveren wij altijd maatwerkoplossingen, want iedere situatie is anders. Qua financiering zijn er diverse vormen mogelijk, zoals onder andere financial lease. U hoeft direct te investeren en blijft flexibel op dit gebied.


Contact

Wilt u meer weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag met u naar een passende, maar bovenal de beste oplossing!


Wij verzorgen wereldwijde export van onze producten.


Export:


Wereldwijd


Onze producten worden ingezet over de hele wereld. Of het nu gaat om de mijnbouw in Afrika of een project in Zuid Amerika, overal zult u de producten van Van Tongeren Trading tegenkomen.


Export


Op uw verzoek regelen wij alle formaliteiten, zoals vergunningen, documenten en zelfs het transport. Hierbij kijken we samen naar kosten, gewenste levertijd en alle overige zaken. Kortom; op dit gebied ontzorgen wij u volledig.


Maatwerk


Ook hiervoor geldt dat wij elke project als maatwerk zien. In overleg met u bepalen wij de beste en snelste methode om uw aangeschafte goederen op de plek van bestemming te krijgen. Meer informatie